top of page

APPRECIATIVE INQUIRY

Bij Appreciative Inquiry focussen we ons op de aspecten waar de organisatie in uitblinkt en zetten deze in als fundering voor de toekomst.

Denken in termen als kansen en kracht inspireert meer dan vanuit problemen en zwaktes. In elk system zijn dingen die goed functioneren en waar je op kunt voortbouwen.
Gezamenlijk bepalen we de focus van het gesprek om vervolgens in 4 fase het waarderend onderzoek te starten, ook wel de 4D’s genoemd: Discovery, Dream, Design & Destiny.

TALENT

Het benutten van talenten van zowel individuen als organisaties is cruciaal voor succes. Door sterke punten van mensen te identificeren en te ontwikkelen, kunnen ze effectiever bijdragen aan hun taken. Dit kan leiden tot hogere productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid van de groep.

INSPIREREN

Samen reflecteren, dromen en visualiseren is een krachtige manier om inspiratie op te doen. Door samen te ontdekken en ervaringen te delen, kunnen nieuwe inzichten en ideeën ontstaan. Het is een effectieve manier om te groeien en creativiteit te stimuleren.

TOEKOMSTGERICHT

Het identificeren en ontwikkelen van de bestaande kerncompetenties, vaardigheden en talenten die de organisatie in staat zullen stellen om succesvol te zijn in een veranderende omgeving zullen een krachtige en toekomstgerichte fundering voor de organisatie vormen.

Duur sessie

2-4 UUR

Deelnemers

8-50 PERSONEN

Setting

CREATIVE SPACE

Doel

VANUIT POSITIVITEIT, STABILITEIT VOOR NIEUWE DOELEN CREËREN

“An answer is always the part of the road that is behind you. Only questions point to the future”

Jostein Gaarder

NU AANVRAGEN

Laat uw gegevens voor ons achter, dan nemen we spoedig contact met u op.

  

Thanks for submitting!

bottom of page