top of page

SUSTAINED DIALOGUE

Sustained Dialogue richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de relaties tussen mensen bij gevoelige gespreksonderwerpen omtrent diversiteit & inclusie.

Deze werkvorm is zeer geschikt voor het aanpakken van conflicten en het verbeteren van onderlinge relaties. Door middel van open gesprekken en constructieve discussies kan deze werkvorm bijdragen aan het creëren van begrip, empathie en effectieve communicatie tussen mensen. Het feit dat duurzaamheidsonderwerpen zoals inclusie en diversiteit vaak de drijfveren zijn, laat zien hoe belangrijk het is om deze onderwerpen te integreren in het streven naar positieve verandering in relaties en groepen.

Het verbeteren van onderlinge relaties is iets dat je niet binnen een enkele sessie of dag oplost. Het is een onvoorspelbaar proces dat zich over vele sessies kan uitstrekken gedurende een periode van weken of maanden.

INCLUSIE

Wanneer we spreken over inclusiviteit hebben we het over elementen als milieu gerelateerde, sociale en governance overwegingen gecombineerd. Door aandacht te besteden aan de bevordering van inclusie binnen organisaties kan dit bijdragen aan een betere sociale reputatie.

DIVERSITEIT

Dit verwijst naar de verscheidenheid aan kenmerken, achtergronden, ervaringen en perspectieven binnen een groep. Het streven naar diversiteit is vaak gericht op het creëren van een omgeving waarin deze verschillen worden gewaardeerd, gerespecteerd en gelijk behandeld.

TOEKOMSTBESTENDIG

Niet voor niets zijn inclusie en diversiteit belangrijke ESG criteria. Bij belangrijke Investeringsbeslissingen wordt actief gekeken naar de sociale impact van een organisatie. Deze 2 factoren spelen een cruciale rol als we het over de (sociale) reputatie van organisaties hebben.

Duur sessie

ONVOORSPELBAAR

Deelnemers

4-12 PERSONEN

Setting

EXTERN, DISCREET

Doel

HET KWALITATIEF VERBETEREN VAN RELATIES TUSSEN MENSEN

“Tolerance, inter-cultural dialogue and respect for diversity are more essential than ever in a world where peoples are becoming more and more closely interconnected.”

Kofi Annan

NU AANVRAGEN

Laat uw gegevens voor ons achter, dan nemen we spoedig contact met u op.

  

Thanks for submitting!

bottom of page