top of page

WERKVORMEN

Een gepersonaliseerd plan.

Bij het bepalen van een passende werkvorm voor de doelen die jullie willen bereiken, is het belangrijk om te overwegen welke methoden het beste aansluiten bij de specifieke doelen, omvang en cultuur van het bedrijf. Krijg een beeld van de mogelijke werkvormen door onderstaand aanbod te bekijken.


Uiteraard zullen we in een gratis oriënterend gesprek een gepersonaliseerd advies geven over een werkvorm die past bij de te realiseren duurzaamheidsdoelen. Zo kunnen we jullie helpen bij het kiezen van de meest geschikte vorm die bijdraagt aan het effectief bereiken van jullie doelstelling.

Flow
Intertwined
Cracked Earth

DEEP DEMOCRACY

Deep Democracy richt zich op de wijsheid van de groep als onderbouwing voor conflictoplossing, besluitvorming & relatieversterking.

APPRECIATIVE INQUIRY

Bij Appreciative Inquiry focussen we ons op de aspecten waar de organisatie in uitblinkt en zetten deze in als fundering voor de toekomst.

SUSTAINED DIALOGUE

Sustained Dialogue richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de relaties tussen mensen bij gevoelige gespreksonderwerpen omtrent diversiteit & inclusie.

Feathers
Light Wood Panel
Leaves

SOCRATIC DIALOGUE

In een socratisch gesprek kom je erachter hoe je denkt, wat je denkt en waar je dat denken op baseert.

ORGANISATIE OPSTELLING

Een organisatieopstelling maakt verborgen dynamieken of patronen zichtbaar op gebieden zoals leiderschap, cultuurverandering, re-organisaties, marketingplannen, teamvorming, fusies, overnames en samenwerking binnen teams en afdelingen.

WORLD CAFÉ

Creëer een levend netwerk van conversaties!

Uitermate geschikt voor grotere groepen tijdens bijvoorbeeld events, congressen, themadagen en heidagen. 

bottom of page